Pegasus Mail Nederland

MERCURY/32

Mercury Mail Transport System (Mercury/32)

Afgeschrikt door licentie-, beheer- en migratiekosten van Microsoft Exchange 2007 of de enorm hoge investeringen voor de hardware waar Exchange 2007 op draait? Ga over op Mercury/32
Volstaan de ingebouwde antispamfilters in Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes of Novell Group Wise niet meer? Gebruik Mercury/32 met maar liefst drié tools: SpamHalter, ClamWall en GreyWall die wél werken. Of gebruik Mercury/32 als MSA (Mail Security Appliances).

Mercury Mail Transport System (Mercury/32) is een uitstekend mail transport systeem, ontworpen voor zowel kleine als grote netwerken, voor scholen, kleine en grote ondernemingen. Hoewel Mercury/32 is ontworpen voor Pegasus Mail is het voor vrijwel elke e-mail client, inclusief Outlook, Thunderbird en Eudora te gebruiken.

Mercury Mail Transport System nú kopen? Klik op de button rechts!

Hieronder een korte opsomming van de vele mogelijkheden die Mercury Mail Transport System (Mercury/32) biedt.

 • Mercury/32 gebruikt extreem weinig resources en werkt al op een oud systeem zoals een niet meer gebruikte desktop PC; je hebt geen dure geavanceerde servers nodig en de programmatuur is in minder dan een kwartier geïnstalleerd.
 • Mercury/32 is enorm stabiel, extreem veilig en bijzonder betrouwbaar; werkt maanden achtereen zonder enige aandacht.
 • Mercury/32 is volledig modulair opgebouwd; installeer alleen de modules die je nodig hebt, het is extreem gemakkelijk te installeren; het installatieprogramma doet al het werk voor je en ongeveer alles is te configureren op de manier die jou het beste lijkt.
 • het is op standaarden gebaseerde mail-server software, die alle belangrijke internet mail protocollen inclusief POP3, SMTP, IMAP4 rev1, PH, Finger, PopPass en SSL ondersteunt.
 • het ondersteunt meerdere domeinen op één systeem; een enkele Mercury/32 server kan een vrijwel onbeperkt aantal verschillende e-mail domeinen hanteren.
 • het ondersteunt een onbeperkt aantal aliassen en alternatieve adressen; een gebruiker kan een willekeurig adres - en niet alleen maar zijn/haar gebruikernaam@jouw.domein - gebruiken.
 • het heeft een eigen listserver die digest modes, archivering, automatische foutafhandeling, subscription verificatie en veel meer ondersteunt. De listserver werkt met een web-interface die in je eigen site geïntegreerd kan worden en waarmee subscribers zich zelf kunnen in- en uitschrijven.
 • het heeft zeer uitgebreide filtermogelijkheden: regel-gebaseerde content filtering, algehele filtering, system content management beleid en Lukas Gebauer's krachtige SpamHalter Bayesian spamfilter is ingebouwd. Met Mercury's filtermogelijkheden heb je totale controle over je mail.
 • Mercury Mail Transport System maakt gebruik van Grey- and White-listing.
 • met Pegasus Mail vormt Mercury Mail Transport System het ideale tandem in de mailvoorziening voor scholen, bedrijven en organisaties.
 • Mercury/32 is verkrijgbaar in twee versies: een voor gebruik op Windows systemen en een voor gebruik op Novell Netware servers.

Mercury, eenvoudig te beheren mailserversoftware

Mercury Mail Transport System is (voor niet-commercieel gebruik) net als Pegasus Mail gratis.

Kijk hier voor informatie over de Novell-versie
en hier voor de Windows-versie.

Mercury Mail Transport System is hier te downloaden.
Hier is een afbeelding van Mercury Mail Transport System te zien.