Pegasus Mail Nederland

PEGASUS MAIL

Steun het veiligste en meest complete mailprogramma!

Pegasus Mail is het oudste en veiligste mailprogramma dat er bestaat. Vanaf 1990 is het vliegende paard gratis tot je dienst. Een hele generatie studenten van hogescholen en universiteiten heeft leren mailen met Pegasus Mail. Ook bedrijven en particulieren hebben jarenlang gratis kunnen profiteren van het levenswerk van David Harris - de ontwikkelaar van Pegasus Mail.
Tegenwoordig is de rol van Pegasus Mail een stuk bescheidener. Ten onrechte! Want behalve het veiligste is Pegasus Mail ook het meest complete mailprogramma. En er is veel veranderd de afgelopen jaren: zo heeft Pegasus Mail een geheel nieuw uiterlijk gekregen en wordt het programma nog steeds met nieuwe functies uitgebreid.

Wat kun je doen om Pegasus Mail te steunen?


1. Doneer aan Pegasus Mail!
Steun David Harris nu en maak geld over.
Draag je Pegasus Mail een warm hart toe, gebruik je Pegasus Mail of heb je het gebruikt en wil je daarvoor David Harris bedanken en hem financieel steunen bij de verdere ontwikkeling van Pegasus Mail, maak dan nu een donatie aan hem over.
Dit kun je doen via een beveiligde PayPal-site; start hier.

2. Promoot Pegasus Mail
Download hier promotie-buttons voor op je website, je T-shirt of in je handtekening. Attendeer je vrienden, familie, vereniging, organisatie, kranten, tijdschriften, webzines en radio- en televisieprogrammamakers op dit prachtige, veilige en gratis e-mailprogramma.

3. Word actief in de Pegasus Mail gemeenschap
Word lid van de Pegasus Mail maillijst. Stuur een bericht en zet in het bericht zelf (niet in het onderwerp) de volgende regel (met tussen de <> je naam):
SUBSCRIBE PMAIL <je voornaam> <je achternaam>

Ontwikkel extensies voor Pegasus Mail; kijk hier voor meer informatie.

4. Steun Pegasus Mail financieel
Koop Pegasus Mail merchandise (T-shirts, mokken etc.)

Meer ideeën om Pegasus Mail te helpen? Laat het ons weten!