Pegasus Mail Nederland

PEGASUS MAIL

Vertrouwde zender valideren

Pegasus Mail zal nooit automatisch afbeeldingen in een bericht van een server downloaden tenzij je dat nadrukkelijk wilt. Met afbeeldingen die van het internet worden gehaald kunnen kleine programmaatjes meekomen die privé-informatie van jou naar de zender verstuurt zonder dat je dat merkt.
Op de plaats van een afbeelding staat een grijs vlak.

Natuurlijk ontvang je berichten waarvan de zender wèl is te vertrouwen. Met een enkele klik kun je deze zender toevoegen aan de lijst met te vertrouwen zenders. Dit is een eenmalige actie en doe je door rechts in het bericht te klikken en te kiezen voor Add sender's address to... en dan Allow remote graphics list (zie afbeelding hieronder).

vertrouwde mail

Het bericht vertoont na het herladen wèl afbeeldingen (plaats muisaanwijzer al dan niet op de afbeelding hieronder). In een volgend bericht van deze zender worden afbeeldingen direct getoond.

vertrouwde zender

Natuurlijk is het mogelijk om een afzender van de lijst te verwijderen; dit doe je door rechts in het bericht te klikken en voor Remove sender's address from... en dan Allow remote graphics list te kiezen.