Pegasus Mail Nederland

PEGASUS MAIL

Mailfiltering in Pegasus Mail - Global Whitelist

Pegasus Mail heeft een zogenoemde Global Whitelist; het e-mailadres van een verstuurd bericht wordt automatisch op de Whitelist geplaatst. Er wordt verondersteld dat dit vertrouwde adressen zijn.
Binnenkomende berichten waarvan het e-mailadres op de Whitelist staat worden dan ook niet gecontroleerd door Spamhalter of Content control maar onmiddelijk afgehandeld door New Mail filtering rules.

Je kunt nieuwe adressen toevoegen aan de Global Whitelist door rechts in het betreffende bericht te klikken en te kiezen voor Add sender's to... - Global whitelist... (zie afbeelding hieronder).

e-mailadres toevoegen aan global whitelist


Via Tools - Spam and content controls - Global Whitelist... kun je deze Global Whitelist onderhouden.

global whitelist

Je kunt met Add... handmatig adressen toevoegen of adressen met Change... veranderen. Je kunt het maximum aantal adressen dat je op de Global Whitelist wilt, instellen achter Maximum number of entries in Global whitelist:
Als je hier nul (0) invult wordt de Global Whitelist (tijdelijk) uitgeschakeld zonder dat je deze hoeft leeg te maken. Pegasus Mail zal nu de Global Whitelist niet raadplegen en ook geen adressen daaraan toevoegen.

Ga terug naar overzichtpagina 'Mailfiltering in Pegasus Mail'
Ga verder naar 'Mailfiltering in Pegasus Mail' - Spamhalter